Priviţi Soarele, el este viaţă peste Terra şi doreşte să lumineze eternitatea întunericului, promiţând că o să mărească anvergura bucuriei pe Terra, stabilind relaţii dumnezeieşti peste omenire.

   Scopul Fundaţiei Liana Dumitrescu şi a Clubului Puterii Soarelui este acela de:

a lumina localităţile ce stau în întuneric, folosind Lumina Soarelui prin echipament solar performant, fotovoltaic, ce va aduce lumina în case, în şcoli şi în vieţile oamenilor;a face forări de mare adâncime pentru a pune la dispoziţia comunităţilor defavorizate apa potabilă curentă;a trezi spiritul hărniciei printre oameni şi dorinţa de cunoaştere a bucuriei;a pregăti cadre tinere pentru scopuri umanitare, cu speranţa că oamenii vor înţelege ce înseamnă binele şi lumina la nivel terestru;a şcolariza tineri puternici şi talentaţi pentru cultivarea susţinerii Templului Soarelui ca mare sprijin pentru Terra, în sensul de a o menţine curată şi ecologizată;a face cunoscută pământenilor dorinţa Soarelui, aceea de a trezi la realitate orânduirea cunoaşterii puterii sale;a şcolariza tineri în politică;a dota şi moderniza spitale pentru oameni, ele fiind deservite de medici care ştiu să-şi facă meseria şi ştiu să se respecte pe ei înşişi, ca şi pe pacienţii lor;a aloca burse pentru tinerele talente care nu au niciun fel de posibilitate de a se lansa;a susţine tinerele talente în afirmarea lor pe plan mondial.

   Primiţi să ne fiţi alături şi să sprijiniţi iniţiativa noastră şi a dumneavoastră cu sumele pe care le consideraţi utile ca să putem promova Lumina peste Terra. Sumele de bani şi recomandările dumneavoastră sunt pentru pregătirea Terrei şi a mileniului trei. Contribuţiile băneşti care vin de la dumnevoastră pot fi răsplătite prin reclamele făcute de noi, dacă sunt cerute de dumneavoastră. Contribuţia dumneavoastră bănească va face fericiţi mulţi pământeni şi de aceea veţi primi în schimb un viitor luminos.

   Este timpul Copiilor Soarelui să pornească la drum primind să fie dizidenţii mileniului trei.

   Oameni, fiţi independenţi faţă de semenii voştri şi dependenţi de Infinit, de Puterea Divină şi de Universul nostru solar, implicit de Soarele care este dătător de viaţă.

   Templul Soarelui străluceşte doar pentru oamenii speciali.

   Osteneala voastră pentru Templul Soarelui vă va aduce fericirea.

   Casa Soarelui este deschisă ca să primiţi bucuria vieţii, oameni!

   Să treceţi testele Soarelui decoperind bucuria de a face bine celor din jur.

   Simbolul Soarelui aparţine celor ce-l iubesc.

   Este timpul să vegheaţi la Poarta Soarelui!

   Veniţi şi descoperiţi forţa Soarelui şi a Luminii împreună cu noi!